WELKOM ONS AANBOD +gite/vakantiehuisje +de Kamers +Caravan te huur +Caravanstalling TIJDENS UW VERBLIJF +Evenementen +Aktiviteiten +Omgeving Vaissac TARIEVEN FOTO'S CONTACT ROUTE NIEUWSBRIEF 2016

 

Caravanstalling Domaine Les Naudars biedt meer dan alleen een veilige plek voor uw caravan in het buitenland.

 

Wanneer u uw caravan of vouwwagen komt halen of brengen kunt u op ons terrein kamperen. Zo heeft u rustig de tijd om uw kampeermiddel te inspecteren en uitgerust op pad te gaan.
Uiteraard is een langer verblijf ook mogelijk.
De kampeerplaatsen op Domaine Les Naudars zijn ruim bemeten. Aangezien wij niet met afgezette plekken werken is niet exact aan te geven hoe groot de plaatsen zijn, maar een ieder kan toch zeker een plek van ruim 200 m2 tijdelijk tot zijn of haar domein rekenen.

Tevens kunt u met ons afspreken om de caravan op een camping van uw keuze binnen een straal van 100 km rond Les Naudars te laten plaatsen en na uw vakantie weer op te halen. Het grote voordeel voor u is dat u geen zware auto nodig heeft om de caravan te trekken.

Na uw verblijf wordt de caravan weer in de hangaar gezet waarbij u kunt aangeven wat er eventueel aan onderhoud of reparaties verricht moet worden, zodat deze weer klaar staat voor uw volgende reis.

Tevens bestaat de mogelijkheid om een kamer te huren, zodat u de volgende dag na een goed ontbijt, de terugreis naar Nederland uitgerust kunt beginnen.

Zie ook www.caravanstallingfrankrijk.nl

Wilt u reserveren ? Neem dan contact met ons op per e-mail.

 

.

Caravanstalling en kampeermogelijkheid

In de grote loods, naast de werkplaats, bevindt zich het sanitairgebouw voor algemeen gebruik.
Er zijn 2 douches, 2 toiletten, 2 wastafels en er is afwas-gelegenheid. Ook is er een wasmachine aanwezig.
 

Als het weer het toelaat, kunt u op ons terras een drankje drinken voor een redelijke prijs, en/of even een praatje maken met andere gasten.

 

Motorrijders die het eerste deel van de trip per auto + motortrailer reizen kunnen hun vakantie per motor vervolgen vanaf Domaine Les Naudars, bijvoorbeeld in Spanje, Portugal of Zuid Frankrijk en hun auto + trailer bij ons tijdelijk stallen.
Zonodig kan er bij ons worden overnacht in de Chambre d´Hôtes (indien beschikbaar) of in eigen kampeermiddel.