WELKOM ONS AANBOD +gite/vakantiehuisje +de Kamers +Caravan te huur +Caravanstalling TIJDENS UW VERBLIJF +Evenementen +Aktiviteiten +Omgeving Vaissac TARIEVEN FOTO'S CONTACT ROUTE NIEUWSBRIEF 2016

 

Voor de fietsliefhebber staan er enkele fietsen beschikbaar voor onze gasten. Maar opgelet: de omgeving van Domaine Les Naudars is heuvelachtig en er zijn geen fietspaden aanwezig.

Lunchen in een authentiek frans restaurant? 
In Frankrijk is men gewend om rond 12 uur uitgebreid te eten. Als u dat eens wilt beleven dan kunt u bij ons informatie krijgen over leuke restaurantjes in de directe omgeving.
 

Bezoek eens ons Madurodam in het klein. Het heet Petit Paris en ligt op loopafstand van Domaine Les Naudars.
Info hierover vindt u op http://www.cite-capitales.com/en/

Nabij Castelnau op c.a. 20 km van Les Naudars vindt u recreatieterrein Base de loisirs Vere-Gresigne. Het ligt bij een natuurplas. Men kan er tennissen, midget-golfen, spelen in de speeltuin, op een strandje zonnen en zwemmen in het meertje.
Er is ook een kano- en visvijver.
Toegang tot het bewaakte parkdeel kost een paar euro per dag.

In de omgeving van Les Naudars zijn er verschillende locaties waar u een kanotocht op de Aveyron kunt starten, o.a. Bij St. Antonin de Noble Val.
Adressen zijn bij ons verkrijgbaar.

Nabij Albi ligt het activiteitenpark Cap Découverte; een innovatief attractiepark gericht op avontuur! op het terrein van een oude kolenmijn worden vele sportieve en recreatieve activiteiten aangeboden zoals: waterskiën, rodelen, skiën, de berg af in de skelter of tokkelen op grote hoogte tussen twee bergwanden. Daarnaast is er een zwembad met glijbanen en een meertje met een strandje.

Een leuk idee voor een dagtocht voor alle leeftijden. Het park ligt in het plaatsje Le Garret vlak bij Carmaux.
Kijk voor info op www.cap-decouverte.net.

Op verzoek kunt u beschikken over een aantal beschreven autotochten en wandelroutes in de omgeving van Domaine Les Naudars.

 

Aktiviteiten

Op c.a. 10 km van Les Naudars vindt u in Monclar de Query  een recreatiegebied bij een natuurplas. Toegang tot het bewaakte deel kost een paar euro per dag.  

Uitstapje naar de wijngaard Chateau Maresque in Gaillac van Lukas Schutte die hier een rondleiding en een wijnproeverij aanbiedt. Dit uitstapje is op verzoek uit te breiden met een picknick op het terrein van de oude wijnboerderij. Deze ligt op een heuvel zodat u van een mooi uitzicht verzekerd bent. Meer van deze wijngaard vindt u op de website http://www.maresque.com.